Van hard naar hart

Zomer 2018: 

Het lijden op aarde van zowel mens, dier als natuur vraagt om een ingrijpende bewustzijnsverandering. Om een andere energie.

Deze vraag wordt gehoord. Steeds meer mensen voelen namelijk de roep om te leven vanuit hun ziel en te luisteren naar hun hart in plaats van naar oude stemmen van angst en dwang (en dus ego).

Deze ontwikkeling laat zien dat er in het bewustzijn van vele mensen  een verschuiving plaats vindt van een ego gedragen bewustzijn naar een hart gedragen bewustzijn. Een verschuiving van het afgescheiden zijn van zijn of haar oorsprong, de natuur en de bron van het leven naar oorspronkelijkheid en het één zijn met de natuur en de bron van het leven.

Door te leven vanuit de ziel en te luisteren naar het hart neemt de mens zichzelf en de wereld om haar heen anders waar. Daardoor is deze verschuiving van bewustzijn van grote invloed op vele persoonlijke levens. Een belangrijk kenmerk van deze verandering is dat de mens onvoorwaardelijk milder en liefdevoller wordt voor zichzelf en daardoor ook voor andere levende wezens, de aarde en de natuur.

De weg naar een hart gedragen bewustzijn is in mijn ervaring de enige duurzame weg naar persoonlijke- en wereldvrede. Immers hoe meer mensen het licht in zichzelf ervaren, hoe meer vrede of eenheid er in de wereld zal zijn omdat het collectieve bewustzijn de optelsom is van de individuele bewustzijnsniveaus samen.

Voor wie

Diegene die er behoefte aan heeft zijn of haar opgedane ervaringen op deze weg van bewustzijnsontwikkeling te delen met anderen wil ik de mogelijkheid bieden zich aan te sluiten bij een nog te vormen groep. Een groep die een inspiratie kan zijn op deze weg en jou kan ondersteunen dit nieuwe bewustzijn te vertegenwoordigen in het dagelijkse leven. Dit kan zich vertalen in het anders omgaan met de dagelijkse dingen dan volgens de collectieve conditionering gebruikelijk is. Vanuit dit delen van ervaringen kunnen initiatieven ontstaan van verschillende aard die allen een zuivere intentie als gemeenschappelijk kenmerk hebben.

Wanneer (elementen) van deze tekst je aanspreken of vragen bij je oproepen, schroom dan niet contact met mij op te nemen via info@snijboon.com of 06 48466323.

Michiel Bienert

Life- en spiritueel coach

Schrijver

 

Bericht Delen?!

Reactie Achterlaten

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.