About Snijboon.com

Als jonge atleet word ik op een leeftijd van 26 jaar gediagnosticeerd met een chronische ziekte. Tijdens een jarenlange zoektocht naar genezing in de reguliere gezondheidsindustrie beland ik op het dwaalspoor van symptoombestrijding. Door mijn werkervaring als econoom had ik deze industrie al op jonge leeftijd van binnenuit leren kennen waardoor ik dit verloop had kunnen voorzien. Direct nadat de diagnose gesteld werd zegt mijn gevoel ook; ‘genezing van binnen uit’ is de enige weg naar werkelijke genezing. 

Eenmaal deze weg bewandelend komen de volgende vragen in mij op: wie ben ik werkelijk? Waarom doe ik wat ik doe en wat wil mijn lichaam mij vertellen? Mijn verlangen om de antwoorden op deze vragen te vinden heeft mij aangezet tot het doen van zelfonderzoek. In feite onderzoek naar de menselijke aard. Vanuit de wijsheid die dit onderzoek mij heeft gegeven, vanuit de ervaring van mijn ware aard kijk ik naar maatschappelijke ontwikkelingen en systemen, het menselijk gedrag, haar onderliggende motieven en toets ik deze op waarachtigheid, oprechtheid en rechtvaardigheid.

Michiel Bienert

Econoom, Life Coach, schrijver en spreker.