Verhalenbundel “Niets is wat het lijkt”

Verhalenbundel “Niets is wat het lijkt”“Niets is wat het lijkt” bevat aangrijpende, waargebeurde en veelal autobiografische verhalen waarin Snijboon zijn zoektocht naar genezing beschrijft. Tijdens deze zoektocht heeft hij gesprekken met vele reguliere artsen en een orthomoleculaire arts. De merkwaardige denk- en werkwijze van met name reguliere artsen en de gevolgen daarvan voor het genezingsproces van de patiënt, wordt op een heldere en humoristische wijze beschreven. Snijboon ontdekt dat trouw blijven aan zijn eigen gevoel in een zorgsysteem waarin artsen in de tang zitten van farmaceuten en zorgverzekeraars, dan weliswaar geen garantie biedt op, maar wel een voorwaarde is voor werkelijke genezing. Tijdens dit proces doorziet hij vertoevend in de natuur de illusies van het leven op aarde en ontdekt hij de essentie van het bestaan. Deze essentie wordt in deze verhalen op een scherpzinnige en nuchtere wijze beschreven.

Categorie: Verhalen
Aantal Pagina’s: 90
Geïllustreerd: Nee
Uitvoering/Formaat: Paperback 12,5 x 20 cm
ISBN: 978-94-022-2709-3

Vaste prijs: € 14,95 te koop in elke erkende boekhandel, Natuur Diëtisten NederlandBol.com en uitgever Boekscout.

4 reacties op “Verhalenbundel “Niets is wat het lijkt”

  1. Wat heb ik genoten van jouw boek. Ik vind de verhalen puur, echt en herkenbaar. Jij schrijft met veel gevoel, mededogen en humor. Ik vind het ook zo mooi dat je doorvraagt en dingen kritisch bekijkt in jouw verhalen, dat stimuleert mij om dat zelf ook te doen en meer bij mezelf te blijven.
    Dank daarvoor

  2. Je slaat vaak precies de spijker op de kop en doorziet dingen goed. Door het lezen van dit boek word ik me weer bewust van wat nu echt belangrijk is in mijn leven. Het boek leest makkelijk en ik vind jouw verhalen humoristisch, logisch en gevoelig. Ze bevatten een prettige diepgang. Ik kijk uit naar verhalenbundel nummer twee!

    1. De verhalen proberen heel nonchalant over te komen. Maar dat is ze toch niet gelukt. Want als je goed leest ontdek je vele lagen. De verhalen brachten me plezier, ontroering, verbazing, herkenning, pijn, geluk, en zelfs verwarring. De lagen, zoals ik ze interpreteer, gaan over spiritualiteit, de zin van het leven, luisteren naar je lichaam en vertrouwen hebben in je eigen gevoel. Maar bovenal grappig en scherpzinnig geschreven en voor iedereen herkenbaar. Ik wacht met smart af op het vervolg met daarin het verhaal van de “probleembever”. 😉

Reactie Achterlaten

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.